Uw winterschilder in Zoetermeer

Waar er vroeger weinig binnen- en buitenschilderwerk in de winter uitgevoerd werd. Zorgen de innovaties op het gebied van verf en ander materiaal er tegenwoordig voor dat schilders ook in de winter aan de slag kunnen. Het team van ons schildersbedrijf voert daarom in de wintermaanden (21 november t/m 21 maart) zowel binnen- als buitenschilderwerk uit in de regio Zoetermeer. Kan uw woning of bedrijfspand dus wel een likje verf gebruiken, maar wilt u liever niet dat de kosten erg hoog oplopen? Maak dan een afspraak met uw ervaren winterschilder.

Profiteer van de voordelen

Wij begrijpen dat u zich misschien afvraagt wat de voordelen zijn van het inschakelen van een winterschilder. Daarom hebben wij de grootste voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Het is een stuk voordeliger om een winterschilder in te schakelen
    Wij willen onze werkzaamheden graag over het hele jaar verspreiden, daarom geven wij in de winter kortingen die soms wel kunnen oplopen tot 30% op de normale kosten.
  • Een winterschilder kan snel aan de slag
    In het voorjaar heeft u vaak te maken met lang wachttijden. In de winterperiode kunnen wij onze werkzaamheden in de meeste gevallen direct voor u uitvoeren.
  • Uw woning is klaar voor de zomer
    De steigers die wij voor het uitvoeren van schilderwerkzaamheden gebruiken kunnen soms voor ‘overlast’ zorgen. Kiest u voor een winterschilder, dan heeft u hier in de lente en zomer geen last van en kunt u volop genieten van het mooie weer.