Kleuradvies in Zoetermeer

Bent u uitgekeken op de kleur in uw slaapkamer? Of passen de kleuren op de muren van uw woonkamer niet meer bij de nieuwe meubels die u heeft aangeschaft? De specialisten van ons schildersbedrijf voorzien u graag van een eerlijk en passend kleuradvies.

Onze adviseurs begrijpen heel goed dat smaken verschillen en niet alle kleuren bij elkaar passen. Daarom houden we rekening met de laatste trends, maar zijn we ook op de hoogte van verschillende stijlen. Op deze manier kunnen wij u voorzien van een kleuradvies op maat.

Vele mogelijkheden

Of u nu voor een moderne of juist klassieke uitstraling in uw woning wilt gaan. Het is en blijft lastig om de juiste kleur te kiezen. In sommige ruimtes kunt u beter koele kleuren gebruiken, maar in andere ruimtes wilt u juist meer sfeer creëren en zijn juist warmere tinten beter van toepassing. Wij luisteren graag naar uw wensen en zorgen aan de hand daarvan voor verschillende voorbeelden. Wie weet laten we u wel iets zien waar u zelf nooit aan gedacht zou hebben.

Wilt u ook een kleuradvies ontvangen? Wij komen graag bij u in Zoetermeer langs om de mogelijkheden te bespreken en de ruimtes waar u nieuwe kleuren voor zoekt te bekijken.